Pompe apa Pompe curatare instalatie si accesorii Pompa curatare Promax 20 Pompa curatare Promax 20
Pompa curatare Promax 20
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Panouri solare Panouri solare Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare

Pompa curatare Promax 20

Pret: 1.67600 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Aquamax
Cod produs:   PCP20
POMPELE DE CURĂTARE din gama Aquamax se utilizează în operaţiile de spălare chimică a oricărui tip de instalaţie termică rezidenţială de orice dimensiune.
Descriere produs

Pompa dezincrustanta PROMAX 20 este fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente la acizi, fiind un sistem special dezvoltat pentru curatarea optima a centralelor termice. Invertorul de flux integrat permite indepartarea depunerilor de piatra in ambele sensuri de curgere. Sistemul de autoreglare a presiunii exercitate de pompa este in dependenta cu nivelul depunerilor, permitand curatirea eficienta si rapida chiar si a conductelor aproape infundate. Capacitatea marita a rezervorului ofera posibilitatea curatarii echipamentelor termice care necesita un volum crescut de solutie.

 

Date tehnice:

Capacitate rezervor: 17litri

Debit: 2600litri/ora

Presiune maxima: 1bar

Putere: 0.18kW

Protectie electrica: IP54

Greutate: 7kg

Dimensiuni: 43x45x30cm

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie
Discount 5%
1889.00 lei
1790.00 lei