Detector gaze Echipament protectie gaz Detector de gaz metan Primatech PREVENT M cu electrovalva de 3/4 Detector de gaz metan Primatech PREVENT M cu electrovalva de 3/4
Detector de gaz metan Primatech PREVENT M cu electrovalva de 3/4
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Detector gaze /  Echipament protectie gaz /  Detector de gaz metan Primatech PREVENT M cu electrovalva de 3/4
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Panouri solare Panouri solare Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare

Detector de gaz metan Primatech PREVENT M cu electrovalva de 3/4

Pret: 43100 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Primatech
Cod produs:   34EPM
 
Tensiune alimentare 230 V,
Tip gaz detectat Gaz metan,
DN electrovana gaz 3/4",

Echipament de detectie alarmare si protectie pentru gaz metan. Contine detector de gaz metan Prevent M si electrovalva de 3/4" ELECTROGAS Italia normal deschisa cu rearmare manuala.

 

Descriere produs
Caracteristici DETECTOR:
  • gaze detectate: gaz metan
  • sigur, fiabil si durabil in functionare
  • design modern si dimensiuni reduse
  • se instaleaza¬† usor si rapid
  • pot fi conectate la electrovalve cu tensiunea de alimentare de 230V ca

Caracteristici ELECTROVALVA GAZE:

Electrovalva de tip EVRM-NA este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala.

Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Alimentarea electrovalvei se poate face fie direct de la retea, fie de la retea prin intermediul detectorului de gaz, fie prin descarcarea unui condensator. Alimentarea electrovalvei produce declansarea mecanismului de inchidere si blocarea caii de trecere a gazului. Daca alimentarea senzorului persista din cauza prezentei gazului, electrovalva ramane alimentata si nu permite rearmarea. In cazul in care cauzele de inchidere au fost eliminate, electrovalva poate fi redeschisa , actionata manual.

Acest tip de dispozitiv cuplat cu un detector de gaz sau monoxid de carbon este utilizat pentru intreruperea circuitului de gaz in retea.

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie