Centrale termice Arzatoare peleti Arzator peleti SUN P7 N+SCHNECK Arzator peleti SUN P7 N+SCHNECK
Arzator peleti SUN P7 N+SCHNECK
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Centrale termice /  Arzatoare peleti /  Arzator peleti SUN P7 N+SCHNECK
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Panouri solare Panouri solare Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare

Arzator peleti SUN P7 N+SCHNECK

Pret: 6.12200 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Ferroli
Cod produs:   SUN P7
Descriere produs

Arzator peleti SUN P7

 

SUN P7 este un arzator de peleti, a carui capacitate ridicata si design original il recomanda pentru marea majoritate a centralelor termice pe combustibil solid prezente pe piata.
Atentia la detalii din timpul proiectarii si in productia industriala a permis crearea unui aparat bine echilibrat, cu randament ridicat, nivel scazut de emisii de CO si noxe si o ardere extrem de silentioasa.
Functionarea arzatorului, odata instalat si reglat in mod corespunzator, este complet automata si nu necesita nicio comanda din partea utilizatorului.
In cazul absentei combustibilului sau a unor defectiuni, arzatorul se opreste si se blocheaza. Se recomanda alimentarea cu combustibil inainte de epuizarea totala pentru a evita functionarea defectuoasa a arzatorului.
Pentru functionarea cetralei pe peleti este necesar un kit de transformare in valoare de 695.00 RON si de un buncar 195 L in valoare de 1738.00 RON.

Tabel caracteristici tehnice:

   

Val. min.

Val. max.

Putere termica

KW

13,7

34,1

Distribuitie combust

kg/h

2,9

7,2

Tens alim/ Frecventa

V/Hz

230/50

 

Putere electrica abs

W

100

 

Greutate

kg

11

 

Capacitate rezervor

litri

195

 

Continut rezervor

kg

140

 

Dimensiune pelete

mm

6/35

 

(diametru/ lung.max)

 
 

 

Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!