Panouri solare Panouri solare pentru apa calda. Pachete cu boiler. Pachet solar Ecotop VMFA cu boiler Titano 120L Pachet solar Ecotop VMFA cu boiler Titano 120L
Pachet solar Ecotop VMFA cu boiler Titano 120L
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Panouri solare Panouri solare Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare

Pachet solar Ecotop VMFA cu boiler Titano 120L

Pret: 5.83000 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Ferroli
Cod produs:   PSEVT1201
 
Tip panou solar Plan,
Nr. recomandat de persoane 1-3,
Capacitate boiler 120 litri,
Pachetul solar este compus din panoul solar cu fata plana ECOTOP VMFA si boilerul termoelectric TITANO 120 l.
Descriere produs

Panoul solar ECOTOP VMFA este prevazut cu suprafata selectiva de absorbtie (varianta verticala) pentru sisteme cu circulatie fortata si cu rama din aluminiu, geam de protectie si fitinguri filetate rapide. 

 De asemenea panoul solar se livreaza imreuna cu urmatoarele accesorii:

  • kit montaj suprafata plana - 076187X0 
  • kit hidraulic cu racorduri filetate: dopuri, nipluri, robinet si aerisitor automat, garnituri rezistente la temperaturi inalte - 072217X0 

Boilerul termoelectric TITANO este prevazut cu serpentina marita de 10,5 kW si cu posibilitate de functionare din doua surse de energie:

  • electric (rezistenta de 1,5 kW) ;
  • agent termic (racordat la serpentina boilerului)  din circuitul solar in perioada de vara si agent de înc─âlzire produs cu ajutorul centrale termice pe combustibil solid (lemn, carbune) sau peleti in periaoda de iarna.

Boilerele termoelectrice TITANO sunt din otel protejate la interior printr-un tratament special de vetroportelanare cu pulbere Blue Silicon pentru a asiguta o rezistenta marita in timp. Sunt dotate cu anod cu concentratie mare de magneziu si termostat de siguranta. 

Termostat de siguranta multipolar intervine in cazul unei incalziri anormale a apei si intrerupe automat si definitiv alimentarea cu energie electrica.

Izolatia cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate duce la pierderi minime de caldura si la o eficienta termica ridicata.

  ECOTOP VMFA 1 buc ECOTOP VMFA
  TITANO 120 1 buc TITANO 120
  KIT HIDRAULIC DE BAZA 1 buc KIT HIDRAULIC DE BAZA
  ROBINET SI KIT AERISITOR AUTOMAT 1 buc ROBINET SI KIT AERISITOR AUTOMAT
  IDRO 12 1 buc IDRO 12
  VEF 19 1 buc VEF 19
  ECOTRONIC TECH 1 buc ECOTRONIC TECH
  KIT DE AMESTEC TERMOSTATIC 1 buc KIT DE AMESTEC TERMOSTATIC
  ANTIGEL SOLAR -30 grC 2 buc ANTIGEL SOLAR -30 grC

 

Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie