Teava pex-gol 25 x 3,5 mm


Cod: pexg25   Producator: -
Pret:   1075.00 lei    TVA inclus  
Diametru si grosime   25x2.3mm
Presiune max   15 bar
Cantitate   50 m
X inchideLasa-ne numarul de telefon si te contactam noi!


Nume*
Telefon*
Localitate
Email*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Detalii, informatii si comenzi directe la:
0766 27 27 27 | 021 318 19 62            contact@prodimar.ro

  

Teava pex-gol d 25x 2,3 mm, PN 15, pipe in pipe, ideala pentru racordarea distribuitoarelor pentru calorifere, a centralei termice, si mai ales a distribuitoarelor de apa calda si rece. Cea mai sigura si mai performanta metoda de distributie a agentului termic, datorita rezistentei superioare la presiune (15 bar), la rupere ( in cazul in care trebuie schimbata teava pentru ca a fost gaurita ), la temperatura apei (95 gr, sau mai mare timp de 72 ore ).

Mod de livrare: colac de 50 m, cu copex d 32 mm, culoare negru.


   

   

   

   

   

   

  Ce este sistemul PEXGOL ?

  SISTEMUL PEXGOL are ca element principal teava produsa in Israel si face parte din categoria sistemelor de tipul teava-in-teava, pipe-in-pipe, ce elimina total montajul aparent al conductelor de incalzire, de la centrala termica pina la radiatoare si obiecte sanitare.

  PEXGOL

  Pentru imbinarea tevilor din polietilena reticulata se utilizeaza fitinguri metalice in urmatoarea gama : coturi, dopuri, mufe, nipluri, teuri, adaptoare de flansa, racord tip “sa”, distribuitoare. Calitatea deosebita a materialelor folosite, precum si modalitatea simpla de eliminare a defectelor, au facut ca  PEXGOL sa fie unul dintre cele mai folosite sisteme de incalzire din lume.

  Teava de protectie este din pex-b gofrat. Diametrul tevii de protectie este cu 2 diametre standard mai mare decit cel al tevii interioare ( ex: teava de 16 mm cu protectie de 25 mm, cea de 20 mm cu 32 mm, s.a.m.d). (foto tronson teava pip)
  Teava de protectie poate avea diferite culori : rosu, albastru, gri, albastru deschis. Teava interioara poate fi alba, rosie, albastra, gri. Culoarea neagra, atit pentru teava interioara, cit si pentru cea exterioara, semnifica faptul ca sunt tratate impotriva razelor ultraviolete si pot fi folosite in spatii deschise. La cerere, teava interioara poate fi tratata cu bariera de oxigen.

  Cum functioneaza?

  Sistemele clasice de incalzire interioara sunt de tipul telescopic, cu o conducta de diametru mare care pleaca de la sursa de caldura, si, pe masura ce alimenteaza un anumit numar de radiatoare, isi reduce treptat, diametrul. In mod normal, acest tip de incalzire este montat aparent, pe perete, cu efecte negative, atit din punct de vedere estetic, cit si asupra spatiului incaperilor. In cazul in care apare o avarie pe traseul de incalzire tot sistemul este afectat, putind merge pina la oprirea totala.

  Sistemul PEXGOL elimina aceste inconveniente. De la sursa de caldura se ajunge intr-un distribuitor general, de unde se alimenteaza individual fiecare radiator. Practic, fiecare radiator are o singura conducta de tur si una de retur, independent de celelalte radiatoare.In acest mod instalatia de incalzire se transforma intr-un sistem radial. Schematic, structura seamana cu un paianjen, in care capul este sursa de caldura, corpul, distribuitorul general, picioarele reprezinta traseele de incalzire, iar capetele picioarelor, radiatoarele din imobil.

  Conductele de tur si de retur se pozeaza pe planseu sau se “ingroapa” in perete, inainte de a turna sapa de nivelare sau de a efectua finisajele interioare.
  Sistemul este indentic in cazul instalatiilor de apa calda si apa rece.

  Cum sunt inlaturate avariile?

  Noutatea absoluta a sistemului PEXGOL, promovat de noi, consta in timpul extrem de scurt de inlocuire a tevilor avariate – 10-15 minute – fara spargerea placilor de faianta sau gresie, a parchetului sau a oricarui alt tip de pardoseala. Aceasta usurinta in inlocuirea tevilor avariate este generata de faptul ca:

  1. exista o libertate de miscare a tevii interioare, care este cu 2 diametre standard mai mica decit tubul de protectie.
  2. datorita structurii tridimensionale, teava de PEXGOL imbina elasticitatea deosebita cu rezistenta mecanica la tractiune, astfel incit eventualele fisuri sunt izolate.
  3. piesa de legatura, esentiala in astfel de operatiuni, are grad total de libertate, ce ii permite sa se miste in orice directie.

Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferenţe între acestea şi produsul respectiv. Preţul şi specificaţiile tehnice nu constituie obligaţie contractuală şi pot fi schimbate fără o notificare în prealabil. Echipa Prodimar face toate eforturile pentru a elimina orice erori.
Alte produse din categorie:
Tub Gofrat D 25
85.50 lei  
Tub Gofrat D 25
85.50 lei  
Tub Gofrat D 28
89.00 lei  
Tub Gofrat D 28
89.00 lei  
Teava pexgol 16 x 2 mm
799.00 lei  
ANPC