Tratarea apei Separatoare de grasimi Separator de grasimi pentru chiuveta Separator de grasimi pentru chiuveta
Separator de grasimi pentru chiuveta
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Tratarea apei /  Separatoare de grasimi /  Separator de grasimi pentru chiuveta
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Seminee pe peleti Seminee pe peleti Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare Pompe de caldura Pompe de caldura

Separator de grasimi pentru chiuveta

Pret: 72500 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   -
Cod produs:   61CF0084

Separator de grasimi ce se monteaza sub chiuveta. Este alcatuit dintr-un bazin separator din polietilena cu capac cu filet, sac de colectare namol din tesatura de plastic de unica folosinta si robinet de golire de 1/2 toli cu dop metalic.

Descriere produs

Apa uzata patrunde in separator prin racordul de intrare, trecand prin sacul de colectare namol, in care sunt retinute resturile alimentare mari. Dupa ce trece prin peretii sacului, apa intra intr-un regim de linistire. Aici se afla zona de separare a grasimilor, unde, datorita diferentei de densitate dintre apa si grasimi, acestea din urma se ridica la suprafata. Apoi, fluxul de apa trece in ultima camera. Aici se ridica la suprafata particulele mici de grasimi care nu s-au ridicat in zona de separare grasimi (datorita faptului ca au fost antrenate de fluxul de apa). Tot in aceasta camera se afla imersat capatul racordului de iesire, pe unde apa conventional curata iese spre instalatia de canalizare.

MASA [kg] 6
TIP AQUACLEAN
DIAMETRU CAPAC [MM] 310
VOLUM TOTAL [L] 48
RACORD INTRARE [MM] 40
RACORD IESIRE [MM] 50
VOLUM DE COLECTARE GRASIMI [L] 7
VOLUM DE COLECTARE NAMOL [L] 12
LUNGIME [MM] 480
PRODUCATOR VALROM
DEBIT [MC/H] 1.08
MODEL NG 0.3
INALTIME [MM] 380
LATIME [mm] 380
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie