Pompe apa Pompe curatare instalatie si accesorii Pompa curatare Evolution 20 Turbo Pompa curatare Evolution 20 Turbo
Pompa curatare Evolution 20 Turbo
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Seminee pe peleti Seminee pe peleti Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare Pompe de caldura Pompe de caldura

Pompa curatare Evolution 20 Turbo

Pret: 2.88200 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Aquamax
Cod produs:   PCE20T
POMPELE DE CURÄ‚TARE din gama Aquamax se utilizează în operaÅ£iile de spălare chimică a oricărui tip de instalaÅ£ie termică rezidenÅ£ială de orice dimensiune.
Descriere produs

Pompa dezincrustanta EVOLUTION 20 TURBO este un sistem compact care permite curatarea rapida a instalatiilor termice de dimensiuni reduse. Capacul pentru protectia furtunelor usureaza transportul si depozitarea echipamentului. Dotata cu noul schimbator de sens POWERFLUX, poate ataca crusta din ambele directii de circulatie inlaturand eficient depunerile de calcar si mizerie. Corpul pompei este realizat dintr-un plastic rezistent la compusii chimici folositi si este compus din doua parti, aspect ce inlesneste operatile de intretinere. Din dotare face parte o palnie speciala care permite umplerea rezervorului in siguranta si o supapa de aerisire care faciliteaza golirea.

 

Date tehnice:

Capacitate rezervor: 20litri

Debit: 5400litri/ora

Presiune maxima: 2bar

Putere: 0.45kW

Protectie electrica: IP54

Greutate: 9.5kg

Dimensiuni: 55x44x32cm

Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie