Boilere Centrale termice Convectoare Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Irigatii Panouri solare Pompe apa Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Ventilatie si climatizare


0766 27 27 27
021 318 19 62


Aboneaza-te la
newsletter!


Instalatii sanitareInstalatii sanitare. Firma noastra proiecteaza si construieste instalatii sanitare. Comercializam si instalam conducte de apa si canal, fose septice, camine de canalizare, stati de filtrare si dedurizare apa , instalatii de stingere a incendiilor, pompe hidrofor , obiecte sanitare .
tratarea apei
Tratarea apei are in vedere patru aspecte:1. DURITATEA2. CONTINTUL DE FIER3. ACIDITATEA4. SEDIMENTELE
STERILIZATOARE UV
Sterilizatoarele cu UV sunt echipamente de tratarea apei care nu necesita utilizarea desubstante chimice si nu modifica in nici un fel compozitia chimica a apei, fiind ideale pentruutilizarea in scopul dezinfectiei apei potabile
Curate si non-toxice, rezistente la coroziune, cu coeficient de frecare redus si rezintenta mecanica mare, tevile din polietilena reticulata au ajuns sa fie prima optiune pentru instalatiile interioare in intreaga lume.
tratarea apei
Beneficiile apei tratate Totul este mult mai gustos: Apa curata, proaspata pentru baut si gatit totul avand un gust mult mai bun! Mai ales cafeaua, ceaiul, sucurile si supele. Apa mult mai limpede pentru cuburi de gheata. Eliminarea gustului, mirosului si a altor multi contaminanti.
Apa si Sanatatea
Corpul Dvs tanjeste dupa apa. Alaturi de aer, apa este un element esential pentru supravietuirea si bunastarea Dvs.
tratarea apei
Sistemul de ultima generatie produs de catre EcoWater  se plateste prin beneficiile aduse de el: - Apa tratata ajuta centrala sau boilerul Dvs sa fie  mai eficient, reducand  facturile de energie sau gaze; - Mai putin detergent pentru spalarea rufelor;-Va protejeaza tevile si aparatele electrocasnice.
-
Astazi, din ce in ce mai multa lume este preocupata de calitatea apei , indiferent de zona geografica sau de natura sursei de apa pe care o utilizati.
-
    10 Beneficii ale utilizarii unui sistem central de filtrare a apei
ANPC