Instalatii termice - Accesorii Distribuitori apa reglaj manual DISTRIBUITOR APA CU ROBINET 8 CAI CU EUROCON DISTRIBUITOR APA CU ROBINET 8 CAI CU EUROCON
DISTRIBUITOR APA CU ROBINET 8 CAI CU EUROCON
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Seminee pe peleti Seminee pe peleti Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare Pompe de caldura Pompe de caldura

DISTRIBUITOR APA CU ROBINET 8 CAI CU EUROCON

Comanda Indisponibila
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   ICMA
Cod produs:   ICMA506
Pachet distribuitor si colector, pentru tevi ingropate in pardoseala. Datorita racordurilor tip Eurocon, acestea se pot folosi cu orice tip de teava (pex, cupru, ppr) de dimensiuni diferite ( 15, 16, 17, 18, 20) mm. Doar trebuie ales conectorul eurocon potrivit.
Descriere produs

Pachetul contine:

- distribuitor cu racord intrare/iesire de 1", cu robineti termostatici pe fiecare cale, pe care se pot atasa la nevoie electromotoare ce pot fi comandate de termostate. Astfel se poate pune cate un termostat pe fiecare camera.

 -colector cu racord intrare/iesire de 1", prevazut cu debitmetre ce permit reglarea debitelor pe fiecare cale, pentru o incalzire uniforma si un reglaj termic precis.

- 2 sisteme de fixare cu garnituri antivibrante

- 2 robineti cu olandez de 1''

- 2 teuri de capat pentru ditribuitor cu aerisitor automat si robinet de golire

Lungime distribuitor = 404 mm, 554 mm cu tot cu robineti si teuri de capat montate.

Produse complementare
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie