0766 27 27 27
021 318 19 62


Aboneaza-te la
newsletter!

ARCO- Spania, membru al Grupului Ferrer
A trecut o bucata buna de vreme de cand Jose Ferrer Beltran a fondat in 1965 Industria J. Ferrer, o companie care producea matrite si unelte specifice tehnicii injectarii. Astazi, 38 de ani mai tarziu, numele sau reprezinta un grup comercial cu mai mult de 1000 de angajati, care este leader international in domeniul robinetilor, mobilierului si accesoriilor de baie, componentelor pentru industria automobilistica.
Iata doar cateva firme al caror succes este legat de succesul lui ARCO: Ford, Opel, Rover, Saab, Volvo, American Standard, Hans Grohe
Leaderul Grupului Ferrer, firma Valvulas ARCO implineste 30 de ani de existenta. Iata ca mica intreprindere de familie din Valencia, in 30 de ani a devenit unul din cei mai importanti producatori din lume in domeniul robinetilor de gaz, robinetilor cu sfera, robinetilor de radiatoare, robinetilor coltari si a fitingurilor din cupru.
Succesul lui Valvulas ARCO se bazeaza pe calitatea excelenta a produselor sale, a sigurantei in exploatare, gamei largi de tipodimensiuni, capacitatii mari de service si a preturilor competitive. La ARCO se fabrica anual peste 40 de milioane de robineti, in Spania avand cota de piata intre 70-90% (in functie de produs). Produsul patentat in 1980, robinetul coltar de 1/4 tura, a facut ca numele firmei ARCO sa fie cunoscut in peste 100 de tari de pe toate continentele. Desigur, fabrica ARCO de peste 45.000 mp, avand peste 400 de angajati si o tehnologie personalizata a depasit de mult incinta si organizarea de inceput. Acest gigant industrial continua sa se dezvolte si produsele sale sunt implementate in proiecte importante incepand cu Australia si SUA, dar si Islanda, Africa de Sud, sau Rusia, China, Vietnam, CE, Brazilia, etc.
ARCO lupta foarte serios si eficient ca sa-si exercite dreptul de autor al marcilor proprii inregistrate si protejate. Toate produsele sale sunt agrementate, avizate de cele mai prestigioase institute din domeniu!
ARCO este prezent anual la cele mai importante targuri si expozitii din domeniu din intreaga lume. Fiind o afacere de familie, respecta foarte mult munca depusa de catre toate firmele-indiferent de marime - care se ocupa de promovarea si vanzarea produselor ARCO.
Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
Foto Robinet apa sfera cu olandez 1 tol
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet cu olandez
Robinet apa sfera cu olandez 1 tol
Foto Robinet sfera maner fluture MT 3/4
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet de separare
Filet robinet MT; FI-FE; NR 1
Robinet sfera maner fluture MT 3/4
Foto Robinet sfera maner fluture MT 1/2
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet de separare
Filet robinet MT; FI-FE; NR 1
Robinet sfera maner fluture MT 1/2
Foto Robinet sfera maner fluture MM 1 tol
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet de separare
Filet robinet MM; FI-FI; NR 2
Robinet sfera maner fluture MM 1 tol
Foto Robinet apa sfera maner fluture MM 3/4
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet de separare
Filet robinet MM; FI-FI; NR 2
Robinet apa sfera maner fluture MM 3/4
Foto Robinet apa sfera maner fluture MM 1/2
Pret:
Maner robinet fluture
Model robinet de separare
Filet robinet MM; FI-FI; NR 2
Robinet apa sfera maner fluture MM 1/2
ANPC