Boilere Centrale termice Convectoare Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Irigatii Panouri solare Pompe apa Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Ventilatie si climatizare


0766 27 27 27
021 318 19 62


Aboneaza-te la
newsletter!


IrigatiiSisteme de irigatii
Firma noastră poate oferi o soluţie completă în realizarea unor sisteme de irigaţie automatizate pentru spaţii verzi şi de asemenea putem asigura integrarea acestora în proiecte complete de amenajare de spaţii verzi şi spaţii de agrement:
Aspersoare cu construcţie simplă, duza schimbabilă este accesoriu al aspersorului. Mulţumită duzei reglabile, aspersorul  se poate folosi şi pe suprafeţe neregulate. Unghiurile se pot regla rapid şi exact, astfel aspersorul se poate monta uşor şi rapid.
Intretinerea sistemelor de iriagtii
Lucrarile de  intretinere  regulata a sistemelor de irigatii sunt pregatirea sistemului pentru iarna si repornirea in primavara. In timpul anului  intretinerea sistemului este minima. Mai jos incercam sa va ajutam in rezolvarea unor mici probleme care pot apara in general.
ANPC