Boilere Centrale termice Convectoare Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Irigatii Panouri solare Pompe apa Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Ventilatie si climatizare


0766 27 27 27
021 318 19 62


Aboneaza-te la
newsletter!


Instalatii de climatizareInstalatii de climatizare. Firma noastra proiecteaza si executa instalatii de climatizare, ventilatie, pentru case-vile, restaurante, hoteluri, cluburi, hale industriale, etc. Sunati-ne si specialistii nostri va stau la dispozitie cu solutii de climatizare, incalzire, racire si tratare a aerului, dar si cu servici conexe de alimentare cu energie electrica, gaze  si apa.
Pana acum cativa ani era privit ca un moft, dar in conditiile verilor tot mai calduroase devine o achizitie necesara pentru desfasurarea activitatii in conditii normale. Alegerea aparatului de aer conditionat se face in functie de cateva aspecte la care e bine sa va ganditi inainte de a merge la magazin si de a vedea oferta foarte variata pe care v-o ofera magazinele de profil.
Cat costa un aparat de aer conditionat ? Si, poate mai important, ce fel de aparat este necesar pentru locuinta ta?  Este bine de stiut ca o camera de 20 mp situata la parter, cu ferestre spre nord, nu are acelasi necesar de racire ca o camera de 20 mp situata la ultimul etaj si cu ferestrele spre vest. Cea din urma are un necesar de racire mai mare decat prima.
A locui in spatii prevazute cu dispozitive de climatizare inseamna sa scutesti organismul de eforturi suplimentare in fata unui mediu inconjurator agresiv din punctul de vedere al noxelor temperaturi si umiditati nepotrivite, curenti de aer, mirosuri etc. Instalarea unui astfel de sistem profesional de ventilatie, care sa asigure restabilirea echilibrului dinamic al circulatiei aerului din incapere, este o varianta din ce in ce mai abordata in zilele noastre.
Cumparatorii trebuie sa verifice certificatul de garantie si sa isi asume riscul ca o firma neagreata sa dispara de pe piata. Garantia poate fi intre un an si cinci ani sau se poate face diferentiat, pe componente. O problema importanta este intretinerea aparatului.
Caldura verii bate la usa, ca in fiecare an. Acum este momentul cel mai potrivit pentru a ne interesa si decide cum alegem un aparat de aer conditionat potrivit.
aer conditionat
Temperatura de afara creste din ce in ce mai mult, in timp ce gradele din interior scad simtitor. Nu mai este nimic necunoscut in aceasta „ecuatie”, rezultatul fiind unul simplu: din ce in ce mai multe persoane isi achizitioneaza aparate de aer conditionat
Rooftop de racire
Refrigerantul ecologic (R407C) folosit, certificarea EUROVENT si CE, conformitatea cu directivele europene, stricte si riguroase, numeroasele optiuni disponibile, functionarea precisa a free cooling-ului fac ca aceste echipamente sa fie foarte solicitate pentru climatizarea incintelor mari (supermarket-uri, sectii de productie, depozite, birouri open-space, galerii comerciale, sali de sport, etc.) racordate la tubulatura metalica sau textila.
Tubulatura textila
Ce este tubulatura textila? Un tub de panza care distribuie aerul fie prin porii tesaturii, fie prin perforatii realizate în material. Este practic echivalentul tubulaturii deja echipata cu grile sau anemostate.
Multe persoane il numesc gresit ’’simplu schimbator de aer’’, dar acest aparat este mai mult decit un ventilator mecanic care scoate afara aerul viciat din casa. Ventilatorul recuperator de caldura (VRC) recupereaza caldura (sau frigul) din aerul pe care il evacueaza si in acelasi timp incalzeste (sau raceste) aerul din exterior pe care il introduce in casa.
ANPC