SUBVENTII PENTRU PANOURI SOLARE. CASA VERDERomânii care vor să-şi instaleze panouri solare , pompe de căldură sau centrale ecologice pe peleţi pentru a plăti facturi mai mici la căldură şi apă caldă o pot face pe banii statului. Până cel târziu la sfârşitul lunii IUNIE va începe programul „Casa Verde" pentru persoane fizice

Stimate Partener,

Va informam ca in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I, nr. 409 din 18 iunie 2010 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 950/2010 pentru aprobarea "Ghidului de finantare a Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire".

Ghidul contine dispozitii privind:
-          Programul;
-          eligibilitatea solicitantului, a dosarului de finantare, a proiectului propus si a cheltuielilor legate de aceasta;
-          conditiile de depunere a dosarului de finantare, analiza si selectare, aprobare, finantare, implementare si monitorizare a proiectului propus.

Finantarea se acordă după cum urmează:
-          până la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare;
-          până la 8.000 lei pentru instalarea pompelor de căldură;
-          până la 6.000 lei pentru instalatie de producere a energiei termice pe bază de peleti, brichete, tocătură lemnoasă, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

Prin Program se finanteaza urmatoarele instalatii pentru incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv instalatii pentru inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire:
-          instalarea de panouri solare;
-          instalarea de pompe de căldura;
-          centrale termice pe baza de peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

Pentru participarea la acest Program, S.C. PRODIMAR INSTALATII SRL va pune la dispozitie pachete panouri solare, pompe de caldura, precum si cazane cu peleti.

 CE VA OFERA FIRMA NOASTRA

Venim in intampinarea celor care vor sa-si monteze panouri solare , centrale pe peleti sau pompe de caldura , cu o gama completa de produse si servicii. Specialisti nostri va vor proiecta sistemul potrivit nevoilor dumneavoastra de incalzire si de preparare apa calda. Santem pregatiti si asteptam solicitari pentru consiliere, proiectare, vanzare si montaj. 

 

ANPC