Filtrare
Marci:
Nordica
Disponibilitate
In stoc [15]
Aer conditionat Boilere Centrale termice Convectoare Detector gaze Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii electrice Instalatii termice - Accesorii Irigatii Panouri solare Pompe apa Radiatoare / Calorifere Robineti si armaturi industriale Seminee Tevi pentru instalatii Tratarea apei Ventilatie si climatizare Servicii instalatii


0766 27 27 27
021 318 19 62


Aboneaza-te la
newsletter!
   

Soba de bucatarie pe lemn - preturi, modele, oferte . 15 produse

Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
Foto Plita cu usi de fonta si geam 10 kw America
Pret:
18816.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 10 kw AmericaPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; compartiment inferior de lemne.
Plita cu usi de fonta si geam 10 kw America
Foto Plita cu usi de fonta si geam 9 kw Cucinotta
Pret:
8515.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 9 kw Cucinotta Plita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; compartiment inferior de lemne.
Plita cu usi de fonta si geam 9 kw Cucinotta
Foto Plita cu usi de fonta si geam 10 kw Cucinotta Forno
Pret:
17498.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 10 kw Cucinotta FornoPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; compartiment inferior de lemne.
Plita cu usi de fonta si geam 10 kw Cucinotta Forno
Foto Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Built In
Pret:
13468.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Built InPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; invelis de otel inox lustruit; se poate instala intre mobile de bucatarie.
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Built In
Foto Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Hard Top
Pret:
14374.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Hard TopPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; invelis de otel inox lustruit; se poate instala intre mobile de bucatarie.
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Italy Hard Top
Foto Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Mamy
Pret:
10895.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw MamyPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; compartiment inferior de lemne.
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Mamy
Foto Plita imbracata cu tabla otel lustruita 5 kw Romantic 3,5
Pret:
3161.00 lei  
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 5 kw Romantic 3,5Plita imbracata cu tabla otel lustruita; structura din fonta; cuptor cu inele concentric de fonta; cuptor smaltuit Romantica.
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 5 kw Romantic 3,5
Foto Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6 kw Romantic 4,5
Pret:
3562.00 lei  
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6 kw Romantic 4,5Plita imbracata cu tabla otel lustruita; structura din fonta; cuptor cu inele concentric de fonta; cuptor smaltuit Romantica.
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6 kw Romantic 4,5
Foto Plita imbracata cu piatra natural si gresie 6.5 kw Rosa
Pret:
7218.00 lei  
Plita imbracata cu piatra natural si gresie 6.5 kw RosaPlita imbracata cu piatra natural si gresie; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu piatra natural si gresie 6.5 kw Rosa
Foto Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa Maiolica
Pret:
7905.00 lei  
Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa MaiolicaPlita imbracata cu gresie; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa Maiolica
Foto Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa Sand Ker
Pret:
7218.00 lei  
Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa Sand KerPlita imbracata cu gresie; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu gresie 6.5 kw Rosa Sand Ker
Foto Plita imbracata cu gresie si piatra naturala 6 kw Rosetta
Pret:
6181.00 lei  
Plita imbracata cu gresie si piatra naturala 6 kw RosettaPlita imbracata cu gresie si piatra naturala; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu gresie si piatra naturala 6 kw Rosetta
Foto Plita imbracata cu gresie 6 kw Rosetta Maiolica
Pret:
6499.00 lei  
Plita imbracata cu gresie 6 kw Rosetta Maiolica Plita imbracata cu gresie; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu gresie 6 kw Rosetta Maiolica
Foto Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6.5 kw Sovrana
Pret:
5395.00 lei  
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6.5 kw SovranaPlita imbracata cu tabla otel lustruita; structura din fonta; cuptor cu inele concentrice de fonta; cuptor smaltuit; compartiment inferior de lemn.
Plita imbracata cu tabla otel lustruita 6.5 kw Sovrana
Foto Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Suprema
Pret:
11785.00 lei  
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw SupremaPlita cu usi de fonta si geam; structura din fonta; cuptor smaltuit cu geam dublu; cuptor cu inele concentrice de fonta; compartiment inferior de lemne.
Plita cu usi de fonta si geam 8 kw Suprema

Pentru orice nelamurire legata de orice oferta din Sobe de bucatarie , nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
In categoria Sobe de bucatarie preturile sunt in lei si includ TVA. Promotiile in categoria Sobe de bucatarie sunt marcate cu steluta.