Instalatii termice - Accesorii Automatizari Controler Salus PC12HW pentru 2 pompe, ACM si recirculare Controler Salus PC12HW pentru 2 pompe, ACM si recirculare
Controler Salus PC12HW pentru 2 pompe, ACM si recirculare
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Instalatii termice - Accesorii /  Automatizari /  Controler Salus PC12HW pentru 2 pompe, ACM si recirculare
Boilere Boilere Centrale termice Centrale termice Convectoare Convectoare Detector gaze Detector gaze Seminee pe peleti Seminee pe peleti Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Incalzire-racire industriala Incalzire-racire industriala Instalatii sanitare Instalatii sanitare Instalatii termice - Accesorii Instalatii termice - Accesorii Irigatii Irigatii Pompe apa Pompe apa Robineti si armaturi industriale Robineti si armaturi industriale Tratarea apei Tratarea apei Ventilatie si climatizare Ventilatie si climatizare Pompe de caldura Pompe de caldura

Controler Salus PC12HW pentru 2 pompe, ACM si recirculare

Pret: 28000 lei cu TVA
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0766 272 727 | 021 318 19 62

contact@prodimar.ro
Producator:   Salus
Cod produs:   39T0117

Controler pentru pompa de recirculare agent termic in instalatia de incalzire si pompa pentru serpentina apa calda menajera din boiler.

Descriere produs

Functile termostatului  Salus PC12HW
C-porneste pompa de recirculare pe cazan
U–regleaza temperatura maxima a apei calde menajere din boiler
H–Histereza pompa boiler
P–prioritatea pe apa calda in functie de comanda pompa boiler
L-functia de vara. Porneste doar pompa de boiler pentru apa calda

Principii de funcționare
Contolerul Salus PC12HW poate fi folosit pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) in sisteme de incalzire centrala cu cazane pe combustibil solid, acest mod este notat pe controler cu CO, si pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM), acest mod este notat pe controler cu CWU.
Pompa de recirculare intra in functiune in momentul in care temperatura detectata depaseste temperatura setata in termostat
In cazul în care este folosit pentru controlul pompei care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (modul CWU), functia controlerului este de a mentine constanta temperatura apei din boiler. Astfel controlerul nu permite functionarea pompei la o temperatura a apei mai mare decat temperatura setata.
Funcția P (functie de prioritate C.W.U) puteti sa schimbati prioritatea de functionare prin activarea acestei funcții. In cazul in care este legata doar pompa de la boiler, doar dupa ce temperatura ajunge la cea setata controlerul va porni pompa.
In cazul in care aceasta functie nu este activa pompele functioneaza independent fara sa mai existe o alta prioritate activa pentru pompa de boiler.
Pentru a activa functia de prioritate, apasati si tineti apasat butonul pana cand apare pictograma P si folositi butoanele pentru a schimba valoarea acesteia (ON–Pornit, OFF-oprit)
Functia L (mod vara), blocheaza pompa de recirculare, lasand activa doar pompa pentru boilerul ACM. Pompa de recirculare se va activa doar cand temperatura din boiler ajunge la valoarea de 90grC, aceasta fiind sistemul de protectie la supraincalzire.
Controlerul beneficiaza si de functia anti-inghet. Aceasta functie activeaza pompa pentru functionare in mod continuu, in cazul in care temperatura detectata scade sub 5grC

 

DATE TEHNICE:

Alimentare: 230/50Hz +/-10%

Domeniul de masurare al temperaturii: 0 - 99grC

Domeniul de reglare al temperaturii: C.O. 5 - 80 grC / A.C.M. 20 - 80 grC

Termperatura de lucru: -10 - 50grC

Histereza reglabila: intre 10 si 30grC

Lungime senzor: C.O. - 1,2m / A.C.M. - 3m

Consum: 2W

Download
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie